Deze styled shoot is gepubliceerd op Girls of Honour

YES, eindelijk mag ik deze toffe shoot met jullie delen! Ik kon niet wachten tot ik jullie mocht laten meegenieten van deze mooie beelden, wat was het een feestje om dit te shooten en wat een fijn team van leveranciers hadden we. Minimalistisch in combinatie met een toffe trouwlocatie en heel veel natuur!

Trouwen in het bos is hip en dat is natuurlijk ook niet zo gek want wat hebben we een mooie plekjes in Nederland. Dat deze plekjes van zichzelf al mooi zijn bewijst deze shoot, met een minimalistische aankleding maakten we er een perfect plaatje van. Er wordt al snel gedacht dat minimalistisch saai is of niet feestelijk genoeg, maar juist door de aankleding die je gebruikt perfect op elkaar aan te laten sluiten is het echt ‘less is more’.
Leuk feitje over deze shoot, tijdens het buiten shooten kwamen we een lieve meneer tegen met een paard die deze zo maar even aan ons wilde uitlenen. Hoe tof is dat, totaal ongepland hadden we dus opeens een paard in onze shoot. Naast dat de zonnestralen tussen de bomen door al een heel fijn extraatje waren was het paard dus helemaal een cadeautje! Dat is weer even zo’n momentje wat je niet kan plannen maar zo bijzonder is. Hulp nodig met de styling van jullie bruiloft? Ik denk graag met jullie mee hoe we het plaatje perfect maken en ken heel veel toffe leveranciers om het geheel te laten kloppen. Ik kom graag eens vrijblijvend met jullie kennismaken. Maar voor nu… kijk en geniet!

Leveranciers

Trouwjurk: Iek’s bridal Fotograaf: Lieneke Smid fotografie Stationery: Weddingdesigns Bruidstaart: Cheffi’s pastries MUAH: Esther van T Zelfde Styling: Tablemoments Bloemdecoratie: Hartemeisjes Locatie: Landgoed Groot Warnsborn Sieraden: Juwelier de Tijd Videograaf: Starling films Maatpak: Michael & giso Modellen: Elena Carbonell & Sander de Wijs

Overtuigd? Samen maken we van jullie dag een Droomdag! Neem dus snel contact met mij op en dan plan ik graag een afspraak met jullie in.