Deze shoot is gepubliceerd op Girls of Honour

Great Gatsby. The Roaring 20s. De tijd van glitter and glamour, over de top styling, prachtige jurken en mannen strak in pak. Stiekem zwijmelden we bij de voorbereidingen voor deze shoot even weg bij de film Great Gatsby met Leonardo Dicaprio. Een geweldige tijd en een prachtige stijl voor een New Years eve wedding.

 

En hoe leuk is het dat de ‘bruid’ Christy ook nog eens ten huwelijk werd gevraagd aan het einde van de shoot door onze ‘bruidegom’ Jurgen. En ze zei JA!

Wat vond ik het heerlijk om deze shoot te plannen! Ik werkte samen met een groep toffe leveranciers en wat was het leuk om te zien hoe we er samen een mooi geheel van maakten. Met dit thema kan veel, de combi van zwart, wit, glitter en goud maakt het feestelijk maar stijlvol. Denk hoge vazen met veren en gouden bloemen, veel champagne uit vintage champagnecoupes, glanzend gouden art-deco trouwkaarten, een bloemenwaaier en nog veel meer bijzondere details.

De bruid draagt een handgemaakte mermaid dress, de gouden glittertop en gouden pumps passen perfect bij het thema en zijn super feestelijk voor deze tijd van het jaar. De bruidegom in een prachtig donkerblauw pak met bijpassende corsage.

Leveranciers

Planning & organisatie: Droomdag weddingplanner
Styling: Table Moments
Fotografie: Elise Chung Photography
Videografie: Roadbliss
Bruidsjurk: Bruidsjurken in Bohemian-vintage stijl
Bruidegom pak: Michael & Giso
Bruidsmake-up & kapsel: Lovely Weddings
Sieraden: Oogst goudsmeden: sieraden & trouwringen
Stationary: Bonte Raaf
Bloemen: Meester in Bloemen
Taart: Cakeaholic
Locatie: Thirty5ive Wine & Food Bar
Modellen: Jurgen & Christy

Overtuigd? Samen maken we van jullie dag een Droomdag! Neem dus snel contact met mij op en dan plan ik graag een afspraak met jullie in.