Ceremoniemeester

Vinden jullie het plannen van jullie bruiloft leuk maar nog niet de geschikte persoon gevonden als ceremoniemeester? Of willen jullie liever niet vrienden of familie met deze belangrijke taak belasten? Ceremoniemeesterschap wordt vaak gezien als een eer maar er komt toch veel meer bij kijken dan sommige mensen doorhebben. Je wilt je familielid of vriend natuurlijk ook gewoon laten genieten van jullie Droomdag, echter komen er veel taken op een ceremoniemeester af. Een goede reden dus om dit uit te besteden.

Werkwijze

Tijdens de aanloop naar jullie dag zijn jullie volop bezig met de voorbereidingen en kunnen jullie altijd bij mij terecht voor advies, zie het als een sparringspartner als jullie even er niet meer uitkomen. Regelmatig check ik even bij jullie hoe alles verloopt, zijn er al dingen waar jullie tegenaan lopen of gaat alles voorspoedig. Alle afspraken, details en bijzonderheden houden jullie bij in een door mij opgesteld bestand zodat jullie altijd de voortgang van de voorbereidingen bij kunnen houden.

Enige tijd voor jullie droomdag zal ik samen met jullie de dag tot in detail doornemen en op basis hiervan het draaiboek opstellen. We gaan samen naar jullie trouwlocatie om het draaiboek door te nemen en zo te zorgen dat we geheel op één lijn liggen. Als dubbelcheck check ik alle afspraken met jullie leveranciers en zorg dat hun ook geïnformeerd zijn over alle bijzonderheden. Ook kunnen jullie gasten bij mij terecht voor cadeautips, ideeën, vragen en om verrassingen of stukjes door te geven.

 

Op jullie droomdag ben ik erbij om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt.

Ik check voor aanvang de locatie en styling, houd het draaiboek in de gaten, ontvang jullie gasten, ben het aanspreekpunt voor de leveranciers, zorg ervoor dat alles op tijd gereed staat, regel de stukjes en speeches, instrueer de bruidsmeisjes en zenuwachtige vaders en zorg er zo voor dat de hele dag op rolletjes loopt. En als er dan iets niet volgens planning gaat, dan heb ik het al opgelost voor jullie iets in de gaten hebben.

Droomdag als ceremoniemeester

 

Elke Droomdag is weer anders en daardoor verschilt het takenpakket uiteraard ook per bruiloft. Wat ik als ceremoniemeester doe en hoe mijn takenpakket eruitziet is geheel aan jullie. Ook is het altijd mogelijk om meer hulp in te schakelen tijdens de voorbereidingen door trouwadviesgesprekken of specifieke taken uit te besteden.
Wat ik graag voor jullie doe:

  • Kennismakingsgesprek

  • Handvaten voor de voorbereidingen door middel van checklijsten en advies

  • Laatste check met de leveranciers en doorlopen van de planning

  • Opstellen van een gedetailleerd draaiboek naar aanleiding van de door jullie aangeleverde gegevens

  • Laatste contactmoment op locatie twee weken voor jullie Droomdag voor het doorspreken van de details en planning

  • Aanspreekpunt voor jullie gasten, leveranciers en jullie zelf

Mijn tarieven starten vanaf €699,-  waarbij ik voor max. 6 uur aanwezig ben op jullie dag als ceremoniemeester.  Deze prijs is ter indicatie om jullie een idee te geven wat de tarieven zijn. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek kan ik een passende offerte voor jullie opstellen.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. 

“Ik kan me nu ook echt niet voorstellen hoe we dit voor elkaar hadden gekregen zonder Luciënne.”

Yvonne en Riccardo 05-05-2019

Achteraf was het onze beste beslissing ooit om Luciënne in de arm te nemen.

Natascha en Kevin 05-06-2019

Luciënne is in 1 woord fantastisch! Ik heb alles los kunnen laten en zij heeft onze dag naar een hoger niveau gebracht!

Denise en Franco 29-06-2019

Waarom Droomdag?

Vieren van de liefde

Er moet helemaal niks, we vieren jullie liefde en het draait om jullie persoonlijkheden

w

Persoonlijk contact

Jullie vinden dat alles perfect geregeld moet zijn en dat valt of staat met goede communicatie.

Netwerk en trends

Met een groot netwerk van leveranciers alle mogelijkheden in de trouwwereld

Out of the box

Gooi alle tradities overboord of omarm ze, zolang dit maar is wat jullie zelf willen

Neem contact op

Kunnen jullie je hierin vinden en willen jullie echt genieten van jullie droomdag? Laten we dan eens kennismaken en de mogelijkheden bespreken.