Ik sta voor persoonlijke connecties

Daarom vind ik het erg belangrijk dat de klik er is tussen ons.

 

Dus eerst even kort wat over mij, wel zo leuk als je ook weet met wie je misschien wel de mooiste dag van je leven gaat plannen toch? Het gezicht achter Droomdag dat ben ik, Luciënne, inmiddels alweer 30 jaar en samen met mij overenthousiaste teckel Freek woon ik in Apeldoorn.

Waar word ik nou blij van? Ik hou ontzettend van reizen en ik heb al aardig wat toffe dingen afgestreept, skydiven in Australie, hiken door de Grand Canyon, cruisehoppen over de Middelandse zee en struinen door New York. Verder ben ik een echte filmfanaat, hou ik van wandelen met de hond, lekker uitgebreid eten en lange avonden borrelen met goede wijnen en fijn gezelschap.

Happy times come and go, but memories stay forever.

Passie + organisatieskills

Droomdag is ontstaan door veel passie en interesse in bruiloften en een flinke dosis organisatieskills. In 2017 nam ik de sprong met veel enthousiasme en startte ik Droomdag op. Niet geheel onvoorbereid natuurlijk. Door jarenlange ervaring in de horeca, meerdere jaren bruiloften begeleiden in dienst van een prachtig landgoed, een opleiding toerisme en events en de vakopleiding weddingplanner weet ik hoe het werkt en wat er allemaal mogelijk is.

Hoe mooi is het om al mijn kennis te mogen delen met jullie en zo samen jullie perfecte dag te creëren waar jullie zorgeloos en stressvrij naar toe leven. Het vieren van de liefde, het persoonlijke contact met jullie en steeds weer een unieke dag realiseren, dit alles maakt mij ontzettend gelukkig.

Anders dan anders

Persoonlijk contact en het vieren van de liefde, twee dingen waar Droomdag voor staat. Jullie kiezen voor een weddingplanner omdat jullie vinden dat alles perfect geregeld moet zijn en dat valt of staat met goede communicatie. Of dat nou voor jullie betekent dat jullie zelf het meeste plannen en mij inschakelen als ceremoniemeester, of dat ik meerdere onderdelen van de planning ook ondersteun. Persoonlijk contact zullen wij dus veel hebben maar ook op de dag zelf vind ik een persoonlijke benadering belangrijk bij het begeleiden van jullie gasten. Geen gepush maar zorgen voor een fijne sfeer en persoonlijke aansturing.

Daarnaast zie ik het vieren van de liefde als een rode draad voor de dag. Er moet helemaal niks, we vieren jullie liefde en het draait om jullie persoonlijkheden. Dus gooi alle tradities overboord of omarm ze, zolang dit maar is wat jullie zelf willen. Schrik niet van al die perfecte pinterest plaatjes en voel alsof je dit ook moet maar kies juist voor styling en leveranciers die passen bij jullie. Als weddingplanner doe ik wat jullie willen en voer alleen taken uit die jullie uit handen willen geven. Geen moeten alleen heel veel mogen en kunnen, zo realiseren wij samen jullie Droomdag.

Toegevoegde waarde

Persoonlijk en betrokken

Ik heb ook mijn eigen droomdag mogen plannen dus weet hoe deze fase voor jullie voelt, daarom is er altijd persoonlijk contact mogelijk en ben ik erg betrokken bij jullie en jullie dag.

Enthousiast en oplossingen

Zoals gezegd HOU ik van bruiloften en plannen maken, dus neem ik altijd een bak enthousiasme mee en is geen probleem voor mij te groot om op te lossen.

Trends en mogelijkheden

Ik zorg dat ik altijd op de hoogte ben van de huidige trends zodat ik jullie in alle mogelijkheden kan adviseren.

Professioneel en helder

Als professional sta ik voor mijn vak en hou ik van heldere en duidelijke communicatie.

Volle focus

Ik focus me op alle aspecten van jullie Droomdag, door een planmatige werkwijze komt elk onderdeel altijd een keer aan bod en vergeten we niks.

Netwerk

Met een groot netwerk aan leveranciers weet ik altijd wel iemand te vinden die bij jullie stijl en wensen past.

Out of the box

Geen standaard ideeën maar een out of the box mentaliteit

Hoe ziet jullie Droomdag eruit?

Vieren van de liefde

Er moet helemaal niks, we vieren jullie liefde en het draait om jullie persoonlijkheden.

Relax, geen stress

Jullie geven aan wat de wensen zijn en samen zoeken we daar de juiste mogelijkheden bij.

Écht jullie

Het belangrijkst vind ik dat het een bruiloft wordt waar jullie jezelf in herkennen.

Iedereen geniet

Je wilt dat iedereen kan genieten van jullie dag, een goede reden dus om bepaalde dingen uit te besteden.

Neem contact op

Kunnen jullie je hierin vinden en willen jullie echt genieten van jullie droomdag? Laten we dan eens kennismaken en de mogelijkheden bespreken.