Samen de liefde vieren!

Ik ben dol op de koppels die ik help met hun droomdag. En ze zijn ook dol op mij.

“Als je voor Luciënne kiest, weet je 100% zeker dat de dag perfect verloopt!”

Je hoort wel eens: ‘Bij iedere trouwdag gaat er wel iets mis’. Maar als je voor Luciënne kiest, weet je 100% zeker dat de dag perfect verloopt. Naast dat ze vrolijk, enthousiast en meedenkend is, is ze ook heel gestructureerd, gedisciplineerd en creatief.

Luciënne maakte onze dag nog mooier dan we ons konden voorstellen. Als ceremoniemeester hield ze de hele boel draaiende zonder dat wij er ook maar naar om hoefde te kijken.

Door haar professionaliteit werd onze dag echt perfect. Voor wie twijfelt om te kiezen voor een professionele ceremoniemeester; wij zeggen doen! Kies voor iemand met ervaring om bruiloften te organiseren. En kies dan vooral voor Luciënne, zij maakt jouw trouwdag extra bijzonder en perfect.

 

– Elize en Ruben 09-10-2021

Wat waren wij blij dat Lucienne bij onze dag was, maar ook de periode ervoor! De laatste check bij de leveranciers. Dat bij alle leveranciers de puntjes op de i staan en de adviesen en tips waar jezelf niet bij stil staat. 

De dag zelf. Geen moment druk hoeven te maken of we onze planning wel haalden of zelf nog iets regelen die dag. Ook de gasten waren blij met haar dat ze vragen konden stellen. 

Zeker een aanrader voor alle buidjes (en bruidegommen) om de dag zonder stress te beginnen en door te komen. Omdat je weet dat het goed komt!

 

– Laura en Michael 11-10-2019

“Ik kan me nu ook echt niet voorstellen hoe we dit voor elkaar hadden gekregen zonder jou.”

Bedankt voor het verzorgen van een onvergetelijke dag! Alles was zooo ontzettend mooi opgemaakt etc. We kregen erg veel complimenten! Dit had ik zelf echt niet beter kunnen doen! Ik kan me nu ook echt niet voorstellen hoe we dit voor elkaar hadden gekregen zonder jou. Nogmaals bedankt voor alles!

 

– Yvonne en Riccardo 05-05-2019

Luciënne heeft ons geholpen om 100% te kunnen genieten van onze dag. Je kent het vast wel; wanneer je je verjaardag viert en je eigenlijk meer bezig bent om iedereen van drankjes en hapjes te voorzien, dan dat je jouw eigen verjaardag aan het vieren bent en met je gasten kunt kletsen.

Dankzij Luciënne heb ik mij op mijn bruiloft nergens druk om hoeven te maken. Zij had overal al aan gedacht, voordat ik überhaupt kon bedenken dat het mogelijk kon gebeuren.

Je merkte niet dat ze er was, maar toch weer wel.

Wij hebben voor de bruiloft lang getwijfeld of we überhaupt wel een ceremoniemeester wilde. Wat is de toegevoegd waarde, dachten wij. Achteraf was het onze beste beslissing ooit om Luciënne in de arm te nemen.

Een echte aanrader dus!!

 

– Natascha en Kevin 05-06-2019

Luciënne is in 1 woord fantastisch! Ik heb alles los kunnen laten en zij heeft onze dag naar een hoger niveau gebracht!

 

– Denise en Franco 29-06-2019

“Ze is ook nog eens heel gezellig!”

Luciënne is in één woord geweldig! Dankzij haar hebben we onze trouwdag helemaal zorgeloos kunnen beleven. Alles was tot in de puntjes geregeld en de samenwerking verliep super fijn. Ze is niet alleen professioneel en ontzetten goed in haar werk, maar ook nog eens heel gezellig! We hadden ons geen betere ceremoniemeester kunnen wensen!

 

– Sanne en Thomas 12-08-2019

Waarom Droomdag?

Vieren van de liefde

Er moet helemaal niks, we vieren jullie liefde en het draait om jullie persoonlijkheden.

w

Persoonlijk contact

Jullie vinden dat alles perfect geregeld moet zijn en dat valt of staat met goede communicatie.

Netwerk en trends

Met een groot netwerk van leveranciers alle mogelijkheden in de trouwwereld.

Out of the box

Gooi alle tradities overboord of omarm ze, zolang dit maar is wat jullie zelf willen

Waarom Droomdag?

Vieren van de liefde

Er moet helemaal niks, we vieren jullie liefde en het draait om jullie persoonlijkheden.

w

Persoonlijk contact

Jullie vinden dat alles perfect geregeld moet zijn en dat valt of staat met goede communicatie.

Netwerk en trends

Met een groot netwerk van leveranciers alle mogelijkheden in de trouwwereld.

Out of the box

Gooi alle tradities overboord of omarm ze, zolang dit maar is wat jullie zelf willen.

Neem contact op

Kunnen jullie je hierin vinden en willen jullie echt genieten van jullie droomdag? Laten we dan eens kennismaken en de mogelijkheden bespreken.