Deze shoot is gepubliceerd door Zankyou en kan je hier bekijken.

Samenwerken met Gelderse trouwleveranciers, dat stond bij deze shoot centraal. Laten zien dat wij samen in dat mooie Gelderland hele toffe dingen kunnen doen. Samen met Joël van Juwelier de Tijd en Oliver van Weddingpics ging ik aan de slag om een team samen te stellen. Om het echt een zomers gevoel te geven ging ik voor de trendkleur Dusty Blue, een zachte, zomerse blauwe kleur die samen met blush en gouden accenten heel goed werkt.

Op een van de warmste dagen van Juli, vol in de zomerse sferen met 36 graden stonden we met z’n allen bij Villa Ruimzicht te knallen. We hadden gehoopt op een mooie zomerse dag maar dat we het zo zomers kregen hadden we allemaal niet verwacht. 

Op deze dag kwam alles samen, de toffe ceremoniesetting onder de grote boom in de tuin met zijn fijne schaduw, het prachtige stel die zo natuurlijk waren voor de camera, de stationery die de tafelstyling complimenteerde, de lekkere bruidstaart en ga zo maar door. Het voelde als een echte summer dream en dat was het idee.

Dus kijk mee en geniet!

Overtuigd? Samen maken we van jullie dag een Droomdag! Neem dus snel contact met mij op en dan plan ik graag een afspraak met jullie in.