Samen maken we van jullie dag een Droomdag

Echt zorgeloos genieten van jullie droomdag? Vinden jullie het plannen van jullie bruiloft leuk maar nog niet de geschikte persoon gevonden als ceremoniemeester?

Weddingplanner

Ceremoniemeester

Trouwadviesgesprek

Waar moeten we beginnen met de planning? Wat moeten we allemaal regelen? Wat zijn nou ‘normale’ prijzen voor een dienst? We komen niet uit de tijdsplanning, hoe lang heb je nou voor alle onderdelen nodig?

Allemaal hele logische vragen waar jullie tegenaan kunnen lopen en misschien wat hulp bij nodig hebben, want een bruiloft plannen is niet niks. Wat we in het trouwadviesgesprek bespreken is geheel aan jullie. Vooraf sturen jullie je vragen op en tijdens het gesprek zal ik alle vragen beantwoorden en brainstormen we samen over creatieve ideeën om jullie droomdag persoonlijk te maken, leveranciers die net even anders zijn als anderen, tijdsplanningen, etc, etc,.

  • Tips en adviezen op maat
  • Als opstarthulp of juist een laatste check

Afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

“Ik kan me nu ook echt niet voorstellen hoe we dit voor elkaar hadden gekregen zonder Luciënne.”

Yvonne en Riccardo 05-05-2019

Achteraf was het onze beste beslissing ooit om Luciënne in de arm te nemen.

Natascha en Kevin 05-06-2019

Luciënne is in 1 woord fantastisch! Ik heb alles los kunnen laten en zij heeft onze dag naar een hoger niveau gebracht!

Denise en Franco 29-06-2019

Alles wat jij wilt weten en meer!

Twijfel je of een weddingplanner wat voor jullie is of zit je nog met wat vraagtekens? Misschien staat jouw vraag hier wel bij. Zo niet mag je natuurlijk altijd even contact opnemen en dan beantwoord ik met liefde al je vragen!

Wij willen jou als weddingplanner, en nu?

Yes, super leuk! Dan is de eerste stap contact opnemen, dan check ik of jullie trouwdatum nog vrij is in mijn agenda en plannen we een kennismakingsgesprek in. Voor mij is het heel belangrijk dat het tussen ons klikt, want we gaan aardig wat contact met elkaar hebben en een goede samenwerking start met een goede klik. Dus ik kom graag naar jullie toe, dan kletsen we over jullie plannen en wensen. Na afloop stel ik een offerte op en als jullie daarmee akkoord gaan dan gaan we aan de slag.

Ik ben bang dat door het inhuren van een weddingplanner, ik zelf niks in te brengen heb.

Dit hoor ik vaak en is geen gekke gedachte. Echter is het niet het geval, het idee van een weddingplanner is dat ik het jullie makkelijker maak. Jullie geven aan wat jullie wensen zijn voor bijvoorbeeld een fotograaf en daar zoek ik dan geschikte leveranciers bij. Dit scheelt jullie zoekwerk en tijd. Zijn de leveranciers die ik heb voorgesteld nog niet de juiste zoeken we weer verder tot we de juiste match hebben. Alles gaat dus altijd vanuit jullie wensen en ik ondersteun jullie daarin. En zeg je nou van ik wil een bepaald onderdeel echt zelf oppakken dan is dat ook prima en kan je altijd mij nog om advies vragen als je er niet uit komt. Vandaar dat er ook geen vaste prijs is voor een weddingplan-pakket, het is maatwerk en hoe veel ik voor jullie regel is bij elk bruidspaar anders.

Ik ben zelf nogal een controlfreak, werkt dat wel in combinatie met een weddingplanner?

Hier meldt zich nog een controlfreak! Ik snap als de beste hoe lastig het is om dingen los te laten en dat maakt het voor mij makkelijk om mij in te leven. Ik ben altijd van heldere communicatie en veel terugkoppelen zodat je altijd weet wat de status is van de voortgang. En juist als je een controlfreak bent kan het heel fijn zijn als je zeker weet dat je met professionals werkt en dat er op jullie dag een ceremoniemeester rondloopt die verstand heeft van zaken. Dan laat je net wat makkelijker alles los dan wanneer je je beste vriendin ziet rondrennen.

Ik heb een ceremoniemeester maar kan ik dat combineren met jou als weddingplanner?

Is je ceremoniemeester een vriend of familielied maar wil je deze persoon wel laten genieten van de dag zonder dat zij steeds moet rennen en vliegen. Dan kan je de ceremoniemeester ontzien door mij daarnaast in te huren. Je laat jullie ceremoniemeester bijvoorbeeld het ontvangst doen terwijl ik achter de schermen de boel kan opbouwen en checken. Zij doet dus de leuke taken en kan lekker genieten en ik zorg dat verder alles vloeiend loopt. Hoe we de taakverdeling indelen stemmen we uiteraard onderling goed af.

Mogen onze gasten ook contact met jou opnemen?

Natuurlijk mag dat, ik ben er voor jullie en jullie gasten. Middels de trouwkaart kan je mijn mailadres en telefoonnummer kenbaar maken zo weten ze wie jullie ceremoniemeester is en sta ik ze te woord bij alle vragen.

Maakt het uit als wij niet bij jou in de regio trouwen?

Nee! Juist niet, ik woon dan wel in Gelderland maar ik reis het liefst heel Nederland door (de wereld ook wel maar dat is een ander verhaal). Ik ben juist voor mijzelf begonnen omdat ik verder wilde als alleen voor 1 locatie werken dus kom maar op met al die toffe locaties.

Werk je met vaste leveranciers samen?

Nee ik werk niet met vaste leveranciers. Wel ken ik de ene leverancier natuurlijk beter als de ander en kan dat soms leuke voordelen hebben. Dat betekent echter niet dat ik deze leveranciers als eerst aan jullie voorstel, ik kijk altijd eerst naar jullie wensen en zoek daarbij de juiste leveranciers.

Stel jij bent ziek op onze bruiloft, wat dan?

Laten we voorop stellen dat ik me echt niet uit de weg laat slaan door een griepje of pijntje, even een paar paracetamol erin en gaan! Maar mocht het nou voorkomen dat ik echt te ziek ben op jullie dag heb ik altijd een back-up. Ik heb een vaste collega weddingplanner die mijn back-up is en daarnaast nog een groot netwerk aan weddingplanners waar ik een beroep op kan doen.

Doe jij ook de styling wanneer je onze ceremoniemeester bent?

Dit is afhankelijk van de styling die jullie in gedachten hebben en afhankelijk van de tijdsplanning. Ik verzorg niet standaard de styling maar hebben jullie zelf de decoratie verzorgd dan kan ik dit wel voor jullie klaarzetten. Dit is wel afhankelijk van de tijdsplanning, ik kan niet op hetzelfde moment de ceremonie setting stylen als dat ik jullie gasten ontvang. Willen jullie bijvoorbeeld de gehele styling uit handen geven maar mij ook als ceremoniemeester inhuren dan raad ik altijd aan om een aparte stylist in te huren. Hiervoor heb ik uiteraard vaste contacten en mogelijkheden.

Als wij jou inhuren als weddingplanner, ben je dan ook onze ceremoniemeester?

Uiteraard! Dit zit altijd bij het pakket inbegrepen. We werken samen naar de grote dag toe en het is dan ook aan mij om het op die dag perfect te laten verlopen. Je kan uiteraard daarnaast nog een extra ceremoniemeester benoemen om die persoon ook extra te laten meegenieten van de voorbereidingen.

Waarom Droomdag?

Vieren van de liefde

Er moet helemaal niks, we vieren jullie liefde en het draait om jullie persoonlijkheden

w

Persoonlijk contact

Jullie vinden dat alles perfect geregeld moet zijn en dat valt of staat met goede communicatie.

Netwerk en trends

Met een groot netwerk van leveranciers alle mogelijkheden in de trouwwereld

Out of the box

Gooi alle tradities overboord of omarm ze, zolang dit maar is wat jullie zelf willen

Neem contact op

Kunnen jullie je hierin vinden en willen jullie echt genieten van jullie droomdag? Laten we dan eens kennismaken en de mogelijkheden bespreken.