Deze shoot is gepubliceerd door Zankyou en kan je hier bekijken.

Voor wie mij goed kent weet dat ik nogal verslaafd ben aan de botanical trend. Mijn huis staat vol met plantjes, voornamelijk cactussen en veel andere toffe plantjes als de pannekoekenplant en Monstera. Zo fijn vind ik ze. Dus ik wilde graag iets met het botanical thema doen, iets wat je het gevoel van buitenland geeft hier in onze kleine mooie Nederland. Toen ik dan ook op een dag uitkwam op Kootwijkerzand tijdens een wandeling met de hond wist ik het, hier moet de shoot plaatsvinden.
Op een hele warme dag stonden we daar dus met een heel tof team, midden op de zandvlakte, mijn hele lading planten mee en toen kwam alles samen. De prachtige bloemen in combinatie met de plantjes, het hippe pak in combinatie met een zomerse jurk en uiteraard een heel knap ‘bruidspaar’. ik wilde geen standaard dinertafel, dus een combinatie van pallets als tafel en heel veel kussens in plaats van stoelen gaf het geheel een laidback-look. De stationery complimenteerde het gouden bestek in combinatie met de glazen borden en gaf zo aan de tafel van pallets een chiquere look.
En nu genieten van de foto’s, enjoy!

Leveranciers

Trouwjurk: Iek’s bridal
Fotograaf: Marieke Zelisse Photography
Stationery: Dilani Schippers Vormgeving
Bruidstaart: Cake and more
MUAH: Puck de Vocht
Tafelstyling: Table4you sfeervolle tafels
Rentals: Tablemoments
Bloemdecoratie: Suus Bloem&meer
Locatie: Kootwijkerzand
Sieraden: Goudsmid 10-line 
Videograaf: Tjibbe Productions
Maatpak: Michael & giso

Overtuigd? Samen maken we van jullie dag een Droomdag! Neem dus snel contact met mij op en dan plan ik graag een afspraak met jullie in.