Deze shoot is gepubliceerd door Trouwplannen.

Op een hele mooie koude januari dag ging ik samen met een toffe club trouwleveranciers naar wat mij betreft een van de mooiste trouwlocaties die ik ken, In de Kas in Winssen. Dit is letterlijk een oude bloemenkas die omgebouwd is tot trouwlocatie, je kan er trouwen, borrelen, dineren en feesten en ik vond het er heel fijn. 

Het idee voor deze shoot kwam van Yara en Kim die mij benaderden om de styling op te pakken en zo ging ik samen met Wendy van Tablemoments bepakt met verschillende serviessets en allerlei andere stylingmaterialen aan de slag. We hebben er met zijn allen echt een geweldig beeld van gemaakt, alles viel zo mooi samen, de toffe bloemen van Joyce, de mooie stationery van Cottonbird en ga zo maar door. Jullie merken het al, ik ben enthousiast, dus hier komen snel de beelden. Kijk en geniet!    

Leveranciers

Organisatie & fotografie: Kim Captein Photography & Yara Photography 
Make-up: Orsini Make-up Artist
Locatie: In de kas
Accessoires: Elysian 
Weddingplanning & Styling: Droomdag
Styling: Table Moments 
Stationery: Cotton Bird 
Bloemen: Bloemenzo Joyce 
Taart: Cheffi’s Pastries 
Bruidsjurk: I do I do Amsterdam 
Trouwpak: Michael & Giso 
Haarstyling: Colours by Lily via JDO Academy 
Vintage carpet: Happy vintage 
Modellen: Myrthe Eleonore & Sjoerd Pet

Overtuigd? Samen maken we van jullie dag een Droomdag! Neem dus snel contact met mij op en dan plan ik graag een afspraak met jullie in.