Reviews

Luciënne, ontzettend bedankt voor al jou lieve hulp, zorgen en harde werk! Wij hadden niet beter kunnen wensen. Hoe jij met je natuurlijke gevoel voor sturing op onze dag aanwezig was gaf zoveel rust. Wij wisten dat ondanks onze drukke planning en verschillende locaties alles goed zou komen. Ook onze gasten gaven aan dat ze jou als een fijne aanwezigheid hebben beleefd en dat jou noodgevallenkoffertje voor sommigen nog even goed van pas was gekomen. Bedankt voor alles!
Lieve & Peter
10-08-18
Wij zijn in de winter getrouwd met Lucienne als onze weddingplanner en ik had het zelf niet beter kunnen doen. Wij zijn ontzettende Harry Potter fans en hoewel we het er niet te dik op wilde leggen leek het ons wel leuk om hier en daar een magisch accent te hebben. Lucienne heeft dit fantastisch opgepakt en kleine hints in de bruiloft verwerkt. De locatie die ze voor ons had gevonden was perfect. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en heeft veel geduld gehad met mij (bridezilla). Dit is een dag die ik nooit zal vergeten en ik raad Droomdag zeker aan om je alle zorgen uit handen te nemen en verzekerd te zijn van een prachtige bruiloft - het was werkelijk een Droomdag!
Olivia & Stefan
20-01-18
Bedankt voor het organiseren van weer een uitstekend kerstdiner, hoe je toch steeds weer iets origineels bedenkt wat bij ons past is toch altijd een feestje!
Stan en team
08-12-17