Over Droomdag weddingplanner

Wie zit er achter Droomdag?

Dat ben ik, Luciënne te Brinke, 26 jaar oud en gelukkig getrouwd met mijn man Frank. Samen wonen wij in Zevenaar met onze teckel Freek.

Waar begon mijn passie voor weddingplannen nou eigenlijk. Nou trouwen, dat zag ik altijd al wel zitten, wel met de juiste man uiteraard. Al vaak struinde ik pinterest af en stelde me mijn trouwdag voor. Ook werkte ik op de reserveringen en evenementen afdeling van een landgoed waar we regelmatig de mooiste bruiloften voor onze bruidsparen planden. Door al die mooie dagen mee te maken kreeg ik zelf ook steeds meer trouwkriebels. Frank ging op zijn knieën en toen begon het feest, ik mocht dan eindelijk echt wat doen met al die ideeën die al jaren door mijn hoofd cirkelden. Ik vond het heerlijk die planning en een uitdaging om onze dag zo bijzonder en persoonlijk mogelijk te maken. Elke dag dat we dichterbij onze datum kwamen kreeg onze dag meer vorm. 24 juni 2016 zijn wij getrouwd, het was perfect en voor ons oprecht een droomdag.

Na onze eigen droomdag bleef ik die kriebels en passie voor bruiloften houden en besloot ik er gewoon voor te gaan, mijn eigen onderneming; Droomdag! Om mezelf te ontwikkelen en om meer vakkennis op te doen heb ik een vakopleiding weddingplanner gevolgd en deze met succes afgerond. Ik probeer mezelf te blijven ontwikkelen en het beste uit mezelf te halen om zo mijn bruidsparen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen bij alles rondom hun bruiloft.

Naast dat ik me vol inzet voor mijn eigen onderneming en hier alles uit wil halen geniet ik ook erg van de andere mooie dingen in mijn leven. Ik hou van reizen, alleen al de voorpret van het uitzoeken en plannen van de reizen vind ik heerlijk. Samen met mijn man heb ik al vele mooie bestemmingen mogen ontdekken, waarvan onze roadtrips door Australië en de Verenigde Staten toch wel de hoogtepunten waren. Verder ben ik een ontzettende filmfanaat, hou ik van lekker eten, borrelen met familie en vrienden en goede muziek.

Waarom Droomdag kiezen voor jullie wedding?

Met Droomdag bied ik bruidsparen hulp, advies, een luisterend oor en neem ik alle rompslomp rondom de bruiloft uit handen. Die dingen die voor bruidsparen het minst leuk zijn vind ik heerlijk om te doen. Lekker dingen plannen en regelen, ik hou ervan! Ik streef er naar om samen met ‘mijn’ bruidspaar een geweldige en zorgeloze bruiloft te plannen, dit doe ik met veel passie, perfectionisme en heldere communicatie. Wat is nou mijn toegevoegde waarde;

  • Mijn enthousiasme, oplossingsgerichtheid en perfectionisme
  • Kennis van alle trends, ontwikkelingen en mogelijkheden
  • Persoonlijke, professionele en planmatige werkwijze
  • Een netwerk van leveranciers met voor elk wat wils
  • Ervaring met zowel het plannen van bruiloften maar ik weet ook hoe je alles beleeft vanaf de kant van het bruidspaar
  • Mogelijkheden voor elk budget

En plannen is gewoon heel erg mijn ding! Dus willen jullie een stressvrije aanloop naar jullie bruiloft, je bezighouden met de leuke dingen als de taartproeven maar niet het draaiboek in elkaar zetten? Neem dan contact met mij op en ik maak graag kennis met jullie. Is de klik er dan plan ik graag de dag van jullie dromen!