Over Droomdag weddingplanner

Wie zit er achter Droomdag?

Dat ben ik, Luciënne te Brinke, 27 jaar, getrouwd met mijn man Frank en samen met onze teckel Freek wonen wij in Zevenaar. Waar word ik nou blij van? Ik hou ontzettend van reizen, het liefst ontdek ik elk jaar meerdere nieuwe plekken. Als ik niets gepland heb dan gaat het kriebelen om zo snel mogelijk weer wat op de agenda te zetten. Samen met mijn man heb ik al aardig wat toffe dingen afgestreept, skydiven in Australie, hiken door de Grand Canyon en scooteren op Ibiza. Verder ben ik een echte filmfanaat, hou ik van wandelen met de hond, lekker uitgebreid eten, lange avonden borrelen en spelletjesavonden met vrienden.

De interesse voor bruiloften was er altijd al, alles met trouwen vond ik interessant en ik kon ook niet wachten tot ik zelf mijn eigen droombruiloft mocht plannen. Na enkele jaren op een landgoed gewerkt te hebben waar we met ons team meerdere bruiloften in het jaar planden, ging mijn man op zijn knieën en kon ik mijn eigen droomdag plannen. Na onze Droomdag bleef het kriebelen, ik wist dat ik goed kon plannen, een passie had voor bruiloften en een dosis ervaring had ik ook al binnen. Toch wilde ik wat extra kennis opdoen (iets met erg perfectionistisch zijn) en daarom heb ik een opleiding tot weddingplanner gevolgd en met succes mijn diploma behaald.

Dat is inmiddels alweer 1,5 jaar geleden. Na het behalen van mijn diploma ben ik gelijk vol enthousiasme mijn eigen bedrijf Droomdag gestart. En dat is de beste stap die ik ooit gemaakt heb! Ik hou van wat ik doe, mijn bedrijf is mijn passie en het is oprecht elke keer weer een feestje als ik een bruiloft mag meemaken van een van mijn toffe bruidsparen. Heerlijk vind ik het om te zien hoe ze er naar toe leven, we samen steeds meer vorm geven aan het geheel en iets bijzonders neerzetten. Want bijzonder is elke bruiloft, wat ik belangrijk vind is dat we allemaal iets meer afstappen van wat ‘moet’. Pinterest en social media zijn super leuk, maar het kan ook een hele druk op leveren om alles perfect te moeten hebben. Zorg dat het perfect is voor jullie en niet ‘Pinterest’ perfect.

Ik wordt juist blij van die bruiloften waar het bruidspaar zorgeloos kan genieten met de mensen die voor hun belangrijk zijn, ongedwongen, persoonlijk, toffe styling en op een locatie die bij jullie past. Op een prachtig landgoed of in de natuur, in een toffe kas of op het strand, waar het ook plaats vindt zal het plaatje kloppen en aan dat plaatje draag ik heel graag bij.

 Waarom Droomdag kiezen voor jullie wedding?

Met Droomdag bied ik bruidsparen hulp, advies, een luisterend oor en neem ik alle rompslomp rondom de bruiloft uit handen. Die dingen die voor bruidsparen het minst leuk zijn vind ik heerlijk om te doen. Lekker dingen plannen en regelen, ik hou ervan! Ik streef er naar om samen met mijn bruidspaar een geweldige en zorgeloze bruiloft te plannen, dit doe ik met veel passie, perfectionisme, betrokkenheid en heldere communicatie. Het plannen van een dag of een weekend, waarin jullie centraal staan vind ik belangrijk. Zorgen dat jullie karakters, eigenschappen en liefde terugkomen op de dag, in subtiele en toffe details waarin jullie gasten jullie herkennen, dat maakt het een Droomdag. Wat is nou mijn toegevoegde waarde?

  • Mijn enthousiasme, oplossingsgerichtheid en perfectionisme
  • Kennis van alle trends, ontwikkelingen en mogelijkheden
  • Persoonlijke, professionele en planmatige werkwijze
  • Een groot netwerk van leveranciers
  • Ervaring met het plannen van bruiloften maar ik weet ook hoe je alles beleeft vanaf de kant van het bruidspaar
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Geen standaard ideeën maar een out of the box mentaliteit

En plannen is gewoon heel erg mijn ding! Dus willen jullie een stressvrije aanloop naar jullie bruiloft, je bezighouden met de leuke dingen als de taartproeven maar niet het draaiboek in elkaar zetten? Neem dan contact met mij op en ik maak graag kennis met jullie. Is de klik er dan plan ik graag de dag van jullie dromen!