bruiloften, gastenboek

// Gastenboektips

Een gastenboek, het klinkt misschien als een klein, niet zo heel belangrijk onderdeel van jullie Droomdag. Nou is het natuurlijk ook niet het allerbelangrijkste, maar het is wel erg leuk om een gastenboek te kiezen wat bij jullie dag past. Ook is het na afloop van jullie Droomdag een erg leuk aandenken aan jullie dag en de gasten die er waren. Hier deel ik een paar gastenboeken die ik zelf heb gebruikt tijdens enkele bruiloften en erg leuk vond!

FullSizeRenderHouten gepersonaliseerd gastenboek
Dit was ons gastenboek op onze Droomdag, ontworpen en gemaakt door Nicoline Buys. De tekst paste bij ons in het thema en door het uitgesneden hartje zie je ook het patroon van de binnenkant. Het toffe van dit boek is dat de buitenkant geheel uit hout bestaat, door het op een speciale manier te laseren is het hout buigbaar en was er geen ringband voor nodig.
In deze houten buitenkant kan je elk gewenst boek plakken, een met blanco pagina’s met alle ruimte voor eigen invulling of een boek met leuke vragen om er wat richting aan te geven.

IMG_4311

 

Reiskoffer
Houden jullie van reizen dan is deze reiskoffer ideaal als gastenboek en ook nog eens multifunctioneel. Op de bruiloft werd deze namelijk zowel als gastenboek gebruikt door iedereen zijn/haar naam erop te laten schrijven maar ook door deze neer te zetten als enveloppendoos, ideaal toch! Na afloop staat die super leuk in jullie interieur.

 

Jengagastenboek2


Jenga gastenboek
Deze vond ik ook wel erg leuk, iedereen kent het Jenga spel wel, voor dit bruidspaar hebben we hiervan een gastenboek gemaakt. Zo hadden ze en een leuk aandenken en met hun kids kon er nog vaak mee gespeeld worden na de bruiloft. Tijdens de bruiloft werd er erg leuk op gereageerd door de gasten. Waar er eerst nog netjes een naam en groet op werd gezet, werd er naarmate de dagvorderde door enkele gasten druk op los getekend wat zorgde voor veel hilarische tekeningen en uitspraken.

Fotoboothfotobooth pictures
De fotobooth is hip! Je ziet ze op evenementen, beurzen en uiteraard ook op bruiloften, maar hoe kan het ook anders want ze zijn zo leuk. Het is een super leuke activiteit voor je gasten en je kan het ook gebruiken voor jullie gastenboek. Bij de meeste fotobooths komen er twee strookjes uit, één kan dan in jullie gastenboek waar de gasten dan een leuke tekst bij kunnen zetten. Achteraf krijg je sowieso alle foto’s ook digitaal wat dan ook hilarisch is om met z’n allen terug te kijken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *