Blog

bruiloften

// G R E A T G A T S B Y S H O O T \\

Deze shoot is gepubliceerd op Girls of Honour

Great Gatsby. The Roaring 20s. De tijd van glitter and glamour, over de top styling, prachtige jurken en mannen strak in pak. Stiekem zwijmelden we bij de voorbereidingen voor deze shoot even weg bij de film Great Gatsby met Leonardo Dicaprio. Een geweldige tijd en een prachtige stijl voor een New Years eve wedding.

Wat vond ik het heerlijk om deze shoot te plannen! Ik werkte samen met een groep toffe leveranciers en wat was het leuk om te zien hoe we er samen een mooi geheel van maakten. Met dit thema kan veel, de combi van zwart, wit, glitter en goud maakt het feestelijk maar stijlvol. Denk hoge vazen met veren en gouden bloemen, veel champagne uit vintage champagnecoupes, glanzend gouden art-deco trouwkaarten, een bloemenwaaier en nog veel meer bijzondere details.

De bruid draagt een handgemaakte mermaid dress, de gouden glittertop en gouden pumps passen perfect bij het thema en zijn super feestelijk voor deze tijd van het jaar. De bruidegom in een prachtig donkerblauw pak met bijpassende corsage.

PS. en hoe leuk is het als de ‘bruid’ Christy ook nog eens ten huwelijk wordt gevraagd aan het einde van de shoot door onze ‘bruidegom’ Jurgen. En ze zei JA!

Leveranciers
Planning & organisatie: Droomdag weddingplanner
Styling: Table Moments
Fotografie: Elise Chung Photography
Videografie: Roadbliss
Bruidsjurk: Bruidsjurken in Bohemian-vintage stijl
Bruidegom pak: Michael & Giso
Bruidsmake-up & kapsel: Lovely Weddings
Sieraden: Oogst goudsmeden: sieraden & trouwringen
Stationary: Bonte Raaf
Bloemen: Meester in Bloemen
Taart: Cakeaholic
Locatie: Thirty5ive Wine & Food Bar
Modellen: Jurgen & Christy

 

 

 

 

 

  

 

 

Great gatsby tafelopmaak

  

 

  

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bruiloften, gastenboek

// G U E S T B O O K \\

Een gastenboek, het klinkt misschien als een klein, niet zo heel belangrijk onderdeel van jullie Droomdag. Nou is het natuurlijk ook niet het allerbelangrijkste, maar het is wel erg leuk om een gastenboek te kiezen wat bij jullie dag past. Ook is het na afloop van jullie Droomdag een erg leuk aandenken aan jullie dag en de gasten die er waren. Hier deel ik een paar gastenboeken die ik zelf heb gebruikt tijdens enkele bruiloften en erg leuk vond!

FullSizeRenderHouten gepersonaliseerd gastenboek
Dit was ons gastenboek op onze Droomdag, ontworpen en gemaakt door Nicoline Buys. De tekst paste bij ons in het thema en door het uitgesneden hartje zie je ook het patroon van de binnenkant. Het toffe van dit boek is dat de buitenkant geheel uit hout bestaat, door het op een speciale manier te laseren is het hout buigbaar en was er geen ringband voor nodig.
In deze houten buitenkant kan je elk gewenst boek plakken, een met blanco pagina’s met alle ruimte voor eigen invulling of een boek met leuke vragen om er wat richting aan te geven.

IMG_4311

 

Reiskoffer
Houden jullie van reizen dan is deze reiskoffer ideaal als gastenboek en ook nog eens multifunctioneel. Op de bruiloft werd deze namelijk zowel als gastenboek gebruikt door iedereen zijn/haar naam erop te laten schrijven maar ook door deze neer te zetten als enveloppendoos, ideaal toch! Na afloop staat die super leuk in jullie interieur.

 

Jengagastenboek2


Jenga gastenboek
Deze vond ik ook wel erg leuk, iedereen kent het Jenga spel wel, voor dit bruidspaar hebben we hiervan een gastenboek gemaakt. Zo hadden ze en een leuk aandenken en met hun kids kon er nog vaak mee gespeeld worden na de bruiloft. Tijdens de bruiloft werd er erg leuk op gereageerd door de gasten. Waar er eerst nog netjes een naam en groet op werd gezet, werd er naarmate de dagvorderde door enkele gasten druk op los getekend wat zorgde voor veel hilarische tekeningen en uitspraken.

Fotoboothfotobooth pictures
De fotobooth is hip! Je ziet ze op evenementen, beurzen en uiteraard ook op bruiloften, maar hoe kan het ook anders want ze zijn zo leuk. Het is een super leuke activiteit voor je gasten en je kan het ook gebruiken voor jullie gastenboek. Bij de meeste fotobooths komen er twee strookjes uit, één kan dan in jullie gastenboek waar de gasten dan een leuke tekst bij kunnen zetten. Achteraf krijg je sowieso alle foto’s ook digitaal wat dan ook hilarisch is om met z’n allen terug te kijken.

 

 

Geen categorie

24 juni 2016 – Mijn Droomdag

’s Ochtends om 6:00 uur werd ik ruim voor mijn wekker al wakker, het was zo ver, ik ga vandaag trouwen. Ik stond gelijk klaar wakker naast mijn bed. Nadat ik mijn ontbijt met moeite naar binnen had gekregen zat ik inmiddels in de stoel voor de spiegel en was de kapper/visagist druk bezig mij, mijn moeder en zus klaar te maken. Onze teckel Freek hield me goed in de gaten en bleef constant dicht bij me zitten, want het was toch maar allemaal erg spannend.

Op een gegeven moment stond Romy Dermout, onze fotografe, al op de stoep en begon ze de eerste foto’s te maken. Om 11:00 was het tijd om dan eindelijk mijn trouwjurk aan te doen en bovenaan de trap te wachten (vol spanning) op mijn aanstaande. De bel ging en daar stond hij onderaan de trap samen met mijn vader. Ik kreeg gelijk een brok in mijn keel en de glimlach die toen op mijn gezicht verscheen is er de hele dag niet meer af geweest.

Na een uitgebreide fotoshoot keerden wij terug naar mijn ouderlijk huis waar onze familie op ons wachtte. Vanaf daar gingen we met de limousine naar onze trouwlocatie. Onze ceremonie was op de plek waar wij elkaar 7 jaar geleden leerden kennen, de bioscoop van Almelo, de plek waar wij destijds beide werkten. Voor de bioscoop stonden al onze daggasten al op ons te wachten. En als extra bijzondere toevoeging ook de fotograaf van de krant, want wij waren het eerste stel wat in de bioscoop trouwde. De foyer van de bioscoop was geheel omgebouwd in ceremonie opstelling en toen was het zo ver. Het bijzonderste moment van de dag was aangebroken, de ceremonie, want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om! Frank’s zusjes waren onze bruidsmeisjes en Frank stond vooraan bij de ambtenaar te wachten met onze teckel Freek. Onze bruidsmeisjes liepen vooruit en toen was mijn moment aangebroken. Mijn vader stond onderaan de trap op mij te wachten en gaf mij weg. Een moment wat voor mij erg speciaal was om mee te maken met je vader. Onze trouwambtenaar sprak erg mooie woorden en wij hadden ook beiden onze eigen geloftes geschreven. En hoe goed ik die ook voorbereid had en uitgeschreven, toen ik daar ‘in the heat of the moment’ kwam het er toch heel anders uit. Uiteraard zeiden we beiden volmondig ja en toen kwam onze teckel de ringen brengen. Wat toch maar even weer een meevaller was, want tijdens de ceremonie gezellig bij ons blijven zitten was geen optie, hij wilde veel liever gezellig even bij alle gasten langs wandelen.

Na afloop van de ceremonie hebben we op locatie onze bruidstaart, in bioscoopstijl, aangesneden en met onze gasten wat gedronken. Hierna staken we over naar het restaurant ’t Hookhoes, met een prachtige binnentuin, waar wij buiten genoten van een heerlijk 5 gangen diner. Mijn ouders verrasten ons nog met een geweldige en hilarische speech en langzamerhand gingen we al richting het avondfeest. ’s Avonds ontvingen wij onze avondgasten op dezelfde locatie en hebben we een awesome feest gehad. Wat vloog de dag toch ontzetten snel voorbij..

En wat vliegt de tijd snel voorbij, ik ben straks al weer bijna een jaar getrouwd! Voor wie nu heel nieuwsgierig is naar de foto’s van onze bruiloft, hier zijn ze dan:

collage
Fotocredits: Romy Dermout Photography