bruiloften

// 24 juni 2016

Mijn Droomdag

’s Ochtends om 6:00 uur werd ik ruim voor mijn wekker al wakker, het was zo ver, ik ga vandaag trouwen. Ik stond gelijk klaar wakker naast mijn bed. Nadat ik mijn ontbijt met moeite naar binnen had gekregen zat ik inmiddels in de stoel voor de spiegel en was de kapper/visagist druk bezig mij, mijn moeder en zus klaar te maken. Onze teckel Freek hield me goed in de gaten en bleef constant dicht bij me zitten, want het was toch maar allemaal erg spannend.

Op een gegeven moment stond Romy Dermout, onze fotografe, al op de stoep en begon ze de eerste foto’s te maken. Om 11:00 was het tijd om dan eindelijk mijn trouwjurk aan te doen en bovenaan de trap te wachten (vol spanning) op mijn aanstaande. De bel ging en daar stond hij onderaan de trap samen met mijn vader. Ik kreeg gelijk een brok in mijn keel en de glimlach die toen op mijn gezicht verscheen is er de hele dag niet meer af geweest.

Na een uitgebreide fotoshoot keerden wij terug naar mijn ouderlijk huis waar onze familie op ons wachtte. Vanaf daar gingen we met de limousine naar onze trouwlocatie. Onze ceremonie was op de plek waar wij elkaar 7 jaar geleden leerden kennen, de bioscoop van Almelo, de plek waar wij destijds beide werkten. Voor de bioscoop stonden al onze daggasten al op ons te wachten. En als extra bijzondere toevoeging ook de fotograaf van de krant, want wij waren het eerste stel wat in de bioscoop trouwde. De foyer van de bioscoop was geheel omgebouwd in ceremonie opstelling en toen was het zo ver. Het bijzonderste moment van de dag was aangebroken, de ceremonie, want daar draait het uiteindelijk toch allemaal om! Frank’s zusjes waren onze bruidsmeisjes en Frank stond vooraan bij de ambtenaar te wachten met onze teckel Freek. Onze bruidsmeisjes liepen vooruit en toen was mijn moment aangebroken. Mijn vader stond onderaan de trap op mij te wachten en gaf mij weg. Een moment wat voor mij erg speciaal was om mee te maken met je vader. Onze trouwambtenaar sprak erg mooie woorden en wij hadden ook beiden onze eigen geloftes geschreven. En hoe goed ik die ook voorbereid had en uitgeschreven, toen ik daar ‘in the heat of the moment’ kwam het er toch heel anders uit. Uiteraard zeiden we beiden volmondig ja en toen kwam onze teckel de ringen brengen. Wat toch maar even weer een meevaller was, want tijdens de ceremonie gezellig bij ons blijven zitten was geen optie, hij wilde veel liever gezellig even bij alle gasten langs wandelen.

Na afloop van de ceremonie hebben we op locatie onze bruidstaart, in bioscoopstijl, aangesneden en met onze gasten wat gedronken. Hierna staken we over naar het restaurant ’t Hookhoes, met een prachtige binnentuin, waar wij buiten genoten van een heerlijk 5 gangen diner. Mijn ouders verrasten ons nog met een geweldige en hilarische speech en langzamerhand gingen we al richting het avondfeest. ’s Avonds ontvingen wij onze avondgasten op dezelfde locatie en hebben we een awesome feest gehad. Wat vloog de dag toch ontzetten snel voorbij..

En wat vliegt de tijd snel voorbij, ik ben straks al weer bijna een jaar getrouwd! Voor wie nu heel nieuwsgierig is naar de foto’s van onze bruiloft, hier zijn ze dan:

collage
Fotocredits: Romy Dermout Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *